Lepo darilo pričara nasmeh na obraz in vlije toplino v srce. Ne le, ko darilo prejmemo, veselje čutimo tudi, ko poklonimo lepo darilo.

Velikokrat ne vemo, kaj bi poklonili slavljencu. Velikokrat je res težko izbrati pravo darilo. Tako se večkrat odločimo, da slavljencu preprosto podarimo denar ali darilni bon, a zraven bi radi podarili neko malenkost. V spletni trgovini Lepo darilo boste našli veliko darilc, ki jih lahko poklonite samostojno ali kot dodatek že pripravljenemu darilu. 

Ustvarjanje me napolnjuje z veseljem in trudim se, da prav vsak izdelek, ki ga izročim, to izžareva. Moji izdelki nosijo lepo sporočilce “unikatno-darilo-si”. Vem, da je za tipičen logo podjetja ta besedna zveza dolga, a sem jo ohranila in z velikim veseljem jo pripnem na moje izdelke. Vsakdo je nekaj posebnega in prav je, da osebam, ki jih imamo radi, to tudi povemo, pa četudi brez besed, z izročitvijo izdelka, ki jim to prišepne namesto vas.

Vseh izdelkov nikakor ne morem predstaviti in ponuditi v spletni trgovini, saj ustvarjanje ne pozna meja. V veselje mi je izdelati povsem unikaten izdelek. Vedno sem dosegljiva preko e-pošte, preko katere mi lahko zaupate želje po povsem unikatnih darilih. Skupaj lahko ustvarimo darilce, ki bo prav zares razveselilo obdarjenca. PIŠITE MI 🙂 

Verjamem, da le darilo narejeno s srcem in poklonjeno iz srca, lahko dotakne se srca. To je tudi vodilo podjetja Lepo darilo – od srca do srca. 

Barbara Bogataj