Že v otroštvu me je ustvarjanje navdajalo s posebnim veseljem. Karkoli je dišalo po ročnih spretnostih je v meni budilo veliko zanimanje. Študijska pot me je od mojih otroških želja sicer oddaljila, a pogosto se je našel projekt, kjer sem lahko uveljavljala svoj hobi – ustvarjanje. Prišli so trenutki, dolgi trenutki, ko za svoje konjičke nisem imela prav nič časa. A želja ni zamrla. Počasi, počasi je rasla in me opogumljala, da stopim na samostojno pot ter ves svoj čas namenim temu, kar delam s srcem, ustvarjanju. Tako se je začelo razvijati moje malo podjetje, ki danes nosi ime Unikatno darilo.

Na spletni strani lahko najdeš kategorije izdelkov, katerim trenutno posvečam največ časa. To so torbice, nahrbtniki, toaletke, drobižnice, obeski in voščilnice. V galeriji najdeš nekaj izdelkov, a vseh mi ne uspe slikati in predstaviti. Večino izdelkov namreč naredim po naročilu in prilagojene željam naročnikov. Povabim te, da spremljaš mojo FB stran @unikatnodarilosi in ostaneš na tekočem z novostmi.

Imaš tudi ti željo po unikatnem izdelku?

Za vprašanja in naročila sem dosegljiva preko e-pošte, preko katere mi lahko zaupate želje po povsem unikatnih izdelkih. Skupaj lahko ustvarimo darilce, ki bo prav zares razveselilo obdarjenca. PIŠITE MI 🙂 

Unikaten izdelek je vedno lepo darilo zate ali za tvoje bližnje. Verjamem, da le darilo narejeno s srcem in poklonjeno iz srca, lahko dotakne se srca. To je tudi vodilo podjetja Unikatno darilo – od srca do srca. 

Barbara Bogataj