Drobižnica ali mini denarnica

Drobižnica ali mini denarnica na sliki izgledata skoraj enako. Sprašujete me, katera je boljša? Na to vprašanje težko odgovorim, saj vsaka super služi svojemu namenu. Od vas in vaših želja je odvisno, katera vam bolj ustreza. In kakšna je razlika?

Drobižnica je manjša in prave velikosti, da lahko skoči v žep. Namenjena je hrambi kovancev, a je dovolj velika tudi za bančno/zdravstveno kartico ali osebni dokument. Meni se je odlično obnesla na smučanju z družino, ko nisem želela imeti pri sebi ničesar nepotrebnega. Vanjo sem zložila dva bankovca, vozniško in zdravstvene kartice. Vse skupaj sem varno pospravila v žep bunde in uživala na snegu. Vem, da jo zelo radi uporabljajo mladi, ki ne marajo velikih denarnic. Naši punci jo radi poklonita kot rojstnodnevno darilo, ki je vedno lepo sprejeto.

Mini denarnica pa je pravzaprav moja prvotna drobižnica. Dolgo časa sem jih prodajala kot drobižke, dokler me niste prijazno opomnile, da je to že prava mini denarnica in tako sem jo res preimenovala ter izdelala še klasično malo drobižnico. Mini denarnica ima v notranjosti priročen žepek za hrambo kartic. Je nekoliko večja, a še vedno priročno majhna. Stranke so mi zaupale, da je super za hrambo drobnih stvari, ki bi bile sicer raztreščene po torbici. Res ima ta mala torbica širok spekter uporabe. Služi lahko kot drobižnica, mala denarnica ali kot mini toaletna torbica za kozmetiko, zdravila, higienske pripomočke,…

Obe torbici sta izdelani iz kvalitetnega umetnega usnja in bombažno notranjo podlogo. Za lepo obliko poskrbi mehko trdilo za torbice.

Čiščenje je enostavno. Čistimo z mehko vlažno krpico in kančkom nežnega mila.