Denarnica MINI – super mala torbica

Denarnica MINI je priročna mala torbica, ki lahko služi kot denarnica za kovance, bankovce in plačilno kartico ali pa kot mala toaletna torbica, v katero lahko spraviš zdravila, robčke, balzam za ustnice in druge drobnarije, ki jih imaš rada vedno pri roki. Super je tudi, ko iščeš uporabno in unikatno darilo.

Mini denarnica  je prikupna torbica s širokim spektrom uporabe.  Res je super mala torbica, ki prav gotovo ne bo ostala prazna in neuporabljena. Naročiš jo lahko v različnih barvnih kombinacijah in z različnimi motivi.

Danes ti predstavljam nov, še boljši modelček. 

Denarnice MINI so v celoti podložene s trdilom za torbice, kar jim, poleg natančnega ročnega krojenja, daje lepo obliko. V notranjosti so podložene z bombažno podlogo. Vse imajo dodan priročen žepek za kartico. Zadrga se široko odpre, kar omogoča lažje iskanje po vsebini drobižnice.

Čiščenje izdelkov iz umetnega usnja je zelo enostavno. Preprosto jih očistimo z mehko vlažno krpico in kančkom nežnega mila.

Mere torbice so približno 13,5 x 9,5 cm.

Trudim se, da je vsaj ena denarnica na zalogi, večinoma pa jih šivam po naročilu. Tako lahko kakšno malenkost na željo naročnika tudi spremenim. Če imaš posebne želje, mi jih zaupaj v e-pošti na info@unikatnodarilo.si ali mi pošlji sporočilo preko FB @unikatnodarilosi.

Čas izdelave je od 2 do 7 delovnih dni.

Proizvajalec: Unikatno darilo s.p.