Obesek ZVEZDICA – pomežik za lepši dan

Unikaten obesek ZVEZDICA

Unikatni obeski narejeni iz umetnega usnja so priljubljen modni dodatek. So prikupni, trpežni in enostavni za vzdrževanje, saj jih lahko čistimo z vlažno krpico in nežnim milom.

Super so kot drobno darilce za lepši dan ali v zahvalo oziroma kot dodatek že pripravljenemu darilu.

Obesek zvezdica je res prikupen obesek, k čemur prispeva natančna izdelava in lep tisk prijaznega pomežika. Lahko služi kot obesek za ključe ali kot okras na torbici in nahrbtniku.

Ko zvezdico primeš v roke in se nanjo ozreš, začutiš toplino prijateljstva. Nekdo ti jo je poklonil. Nekdo ti je poklonil prijazen pomežik in ta oseba ti želi, da bi se tudi na tvojem obrazu narisal nasmeh. Poglej zvezdico na sliki. Res se ti prijazno nasmiha 🙂

Veliko obeskov v podobi zvezdice naredim ob koncu leta, ko je v zraku praznično vzdušje. Vendar je omenjeni obesek med najbolj priljubljenimi tekom celega leta. Šivam jih v različnih barvah po željah naročnikov.

Veseli me, da radi podarjate prijazne pomežike svojim bližnjim in da se pri izbiri darila spomnite na moje obeske. Vsako vaše naročilo je darilo tudi meni, ker tako podpirate moj trud in ustvarjanje. Zato, HVALA za vsako vaše naročilo! Vsem želim, da bi bili vsak dan deležni številnih iskrenih prijaznih nasmehov in prikupnih pomežikov.