Unikatni nahrbtniki z imenom

Unikatni nahrbtniki z imenom

Unikaten nahrbtnik z imenom je lepo darilo, ki bo prav gotovo razveselil obdarjenko oz. obdarjenca.

Darilo je uporabno, unikatno in prikupno.

Nahrbtnik je šivan iz umetnega usnja. Notranjost je iz 100% bombažne tkanine. Ob naročilu se lahko poigrate z barvno kombinacijo, vzorcem in dodano slikico. 

Zakaj izbrati unikaten nahrbtnik iz umetnega usnja?

Umetno usnje je že dalj časa priljubljen material v svetu mode. Prednost umetnega usnja je široka paleta barvnih odtenkov, potiska in reliefnih vzorcev, kar izdelkom omogoča veliko razgibanost. Material je enostaven za vzdrževanje, ne vpija vode, odporen je proti površinskim praskam in UV žarkom. Nahrbtnik je tako zelo trpežni in ohrani lepo obliko.

Vzdrževanje nahrbtnika iz umetnega usnja je enostavno. Čistimo ga preprosto z mehko vlažno krpico. Pri čiščenju lahko dodamo kanček nežnega mila.

Naramnice nahrbtnika so iz mehke bombažne vrvice, ki je prijetna za nošenje. Naramnice lahko povsem enostavno z vozličkom prilagodite na vam ustrezno dolžino.

Čas izdelave je od 2 do 5 delovnih dni.

Naročilo lahko oddate preprosto z elektronskim sporočilom, ki mi ga pošljete na info@unikatnodarilo.si. Pri naročilu navedite želeno barvno kombinacijo, ime, ki bi ga radi imeli na nahrbtniku ter motiv dodane slikice.

Proizvajalec: Lepo darilo s.p.