Unikatna torbica s pridihom jeseni

Unikatna torbica s pridihom jeseni za ljubiteljice toplih zemeljskih tonov 

Manjša unikatna torbica nosi topel pridih jeseni. Dodatek črne poudari tople barve. Je prikupna, priročna, lahkotna in trpežna. Torbica je manjše velikosti, a ni premajhna. Vanjo brez težav spraviš debelejši zvezek formata A5 in debelejšo denarnico.

Zakaj bi izbrala manjšo unikatno torbico?

Super izgleda in super je za nosit. Mala unikatna torbica bo hitro postala tvoja priljubljena vsakodnevna spremljevalka. Velikost je pravšnja, da vanjo spraviš mobitel, denarnico, rokovnik, ključe in še kakšno malenkost, ki jo potrebuješ na svojih potepih. Manjša torbica je prava izbira zate, če nisi ljubiteljica velikih torb, če iščeš torbico, ki ne daje preveč resnega videza ali preprosto iščeš manjšo torbico.

Zunanjost torbice je sešita iz umetnega usnja, znotraj je bombažna podloga. Torbica je na pomembnih delih utrjena z medvlogo, kar zagotovi lepo obliko, a torbica je še vedno lahkotna. Ima dva ločena žepa, ki se varno zapenjata z zadrgo. Dolžina naramnice se enostavno prilagodi z vozličkom.

Dimenzija torbice je približno 25 x 20 x 5 cm.

Čiščenje: nežno čisti z mehko vlažno krpico in kapljico neagresivnega mila.

Vsaka torbica je unikatna. Krojena je ročno. Šivam po naročilu. Šivanje po naročilu ima prednost, da lahko na željo naročnika, kakšno malenkost spremenim in prilagodim izdelek njegovim željam.

Čas izdelave je od 2 do 7 delovnih dni. V dobavni rok je potrebno vključiti še čas dostave. Pakete pošiljam preko hitre pošte, kar pomeni, da so praviloma naslednji delovni dan (od dne oddaje) že pri naročniku.

Proizvajalec: Lepo darilo s.p.