Drobižnica “ujemi sanje” v različnih barvah

Drobižnica “ujemi sanje” narejena v različnih barvah

Res sem vesela, da je drobižnica “ujemi sanje” prejela veliko pozitivnih povratnih informacij in lepih komentarjev. To mi vliva novih moči za ustvarjalno delo.

Ker vam je motiv drobižnice všeč, sem se odločila, da drobižnico izdelam v različnih barvah. Želela sem jih izdelati še več, a zaenkrat mi je uspelo narediti to malo torbico v petih barvah, in sicer rumeno, svetlo modro, rdečo, vijola in svetlo roza. Seveda je variant še veliko. Če tvoje najljubše barve ni na sliki, me pokliči in zaupaj katero barvo pogrešaš… pri meni je veliko barv in morda lahko izdelam drobižnico v tvoji najljubši.

                  

Drobižnice so izdelane iz trpežnega umetnega usnja, rahlo utrjene in v notranjosti podložene z bombažno tkanino. Krojene so z rahlim lokom na vrhu torbice, kar omogoča, da se zadrga širše odpre in je tako notranjost drobižnice dobro pregledna. Vse drobižnice imajo dodan praktičen notranji žepek za kartico. Drobižnica meri približno 14,5 (spodaj 10,5) x 9 x 2 cm in se lepo poda v dlan.

Vzdrževanje izdelkov iz umetnega usnja je zelo preprosto. Enostavno jih očistimo z vlažno krpico in kančkom nežnega mila.

Prvo drobižnico “ujemi SANJE” sem prodala kmalu po objavi in prejela sem čudovito povratno informacijo… Naročnici je bila torbica všeč in zaupala mi je, da je začutila, da je narejena s srcem. Tega sem res vesela 🙂