Unikaten obesek je prikupno darilce

Unikaten obesek je luštno in hkrati uporabno darilce zate in za tvoje prijatelje. Šivan je iz trpežnega umetnega usnja brez predhodnega lepljenja, kar bi lahko s časoma povzročilo rumene madeže od ostankov lepila.

V izdelavo vsakega obeska je vloženo veliko veselja do ročnega dela. Tako je primeren za vse, ki cenite ročno delo in za vse, ki radi poklonite darila narejene v Sloveniji.

 

Zakaj izbrati UNIKATEN OBESEK iz umetnega usnja?

Umetno usnje je že dalj časa priljubljen material v svetu mode. Šivilje ga rade uporabimo pri izdelavi modnih dodatkov, manjših in večjih torbic, različnih dekorativnih izdelkov, nahrbtnikov in še več. Med izdelki iz umetnega usnja so postali zelo priljubljeni unikatni obeski. Kako tudi ne, saj so res simpatični in so lahko super darilo.

Unikaten obesek lahko uporabimo kot obesek za ključe ali kot modni dodatek na torbici oziroma na nahrbtniku.

Prednost umetnega usnja je široka paleta barvnih odtenkov, potiska in reliefnih vzorcev, kar izdelkom omogoča veliko razgibanost. Tako lahko vse obeske, ki so predstavljeni v galeriji spletne strani, naročite v različnih barvnih kombinacijah.

Material je enostaven za vzdrževanje, ne vpija vode, odporen je proti površinskim praskam in UV žarkom. Izdelki so zelo trpežni in ohranijo lepo obliko.

Z nakupom izdelka »uniktnodariloSI« podpiraš malo slovensko podjetje. HVALA!

Vzdrževanje izdelkov iz umetnega usnja je enostavno. Čistimo preprosto z mehko vlažno krpo. Pri čiščenju lahko dodamo kanček nežnega mila.

Dimenzije obeskov so različne. Za lažjo predstavo o velikosti vam namignem, da se vsi lepo podajo na dlan ;). Merijo približno 7x7cm. Od motiva do motiva se dimenzije spreminjajo za centimeter gor ali dol. Če vas zanima podrobnejša dimenzija posameznega obeska, mi napišite vprašanje preko e-pošte.

Opomba: Obesek ni igrača. Izdelek je ročno delo in vsak je unikaten. Prikazana slika je simbolna. Pri naročenih artiklih lahko pride do manjših odstopanj v dimenziji in barvnih odtenkih.

Rok izdelave: od 1 do 5 dni + čas za dostavo.

Izdelava: Lepo darilo s.p.