Unikatna torbica MUCKI

Lahkotna, prikupna in praktična torbica. 

 

Torbica MUCKI bo s prikupnim vzorčkom navdušila vse ljubiteljice muckov. Z lahkotnostjo in praktičnostjo pa vsako novo lastnico. Nevtralna bež barva se poda na večino oblačil.

Prepognjena torbica je pravšnje velikosti, da postane vaša vsakodnevna spremljevalka. Ko potrebujete več prostora, jo preprosto nosite ne prepognjeno in tako vanjo zlahka spravite zvezek v velikosti A4, stekleničko z vodo in še veliko več.

Za varnost vsebine poskrbi zapenjanje glavnega žepa z zadrgo in magnetnim gumbom. V notranjosti je dodan žepek brez zapiranja. Priročen žepek je dodan tudi prednji strani torbice.

Torbica je sešita iz trpežnega bombažnega platna. S podlogo je utrjen le spodnji del torbice (do vrha sprednjega žepa), da se ohrani lahkotnost le te.

Dimenzija torbice je približno: 26 (36) x 31 x 6 cm. Torbici je dodan dolg ročaj za nošenje dolžine cca. 120 cm.

Prednost torbice je, da jo lahko operete kar v pralnem stroju pri nizki temperaturi. Posušite jo na zraku. Po potrebi polikate pri nizki temperaturi.

Vsaj ena torbica je na zalogi, sicer pa torbice šivam po naročilu. Tako lahko kakšno malenkost tudi spremenim. Če imate posebne želje, mi jih zaupajte v e-pošti. Čas izdelave je od 1-3 dni.

Proizvajalec: Lepo darilo s.p.