Preprosto darilo za lepši dan

Vem, ne nahajamo se ravno v času, ko človek razmišlja o darilih in praznovanjih, saj nas je vse skupaj močno zaznamovala epidemija novega korona virusa. Negotovost, nemiri, strah, tesnoba, osamljenost… so postali naša stalnica. Ne, ne bom pisala in razpravljala o nastali situaciji, želim le poudariti, kako pomembno je, da ne pozabimo na veselje in srečo. Saj vemo: »Nasmeh je pol zdravja«. Nasmeh ne bo rešil vseh, ki trpijo, lahko pa bližnjemu polepša dan.

Pred kratkim sem znanki, ki mi je naredila uslugo, po pošti poslala preprosto darilo v zahvalo. Vesela sem bila, ko mi je poslala sms in mi zaupala, kako jo je darilo presenetilo, saj darila ni pričakovala😊. Zahvalila se mi je za trenutek, ko je ponovno občutila prijetno vznemirjenje ob odpiranju nepričakovanega paketa. Vesela sem bila, da sem s preprostim darilom prispevala košček k lepšemu dnevu.

Ni potrebno veliko, da drugemu polepšamo dan. Prav ta misel me je vodila pri oblikovanju zapestnice, katero sem pritrdila na voščilnico. Voščilnici je dodana ovojnica. Vse je pripravljeno za zapis imena osebe, kateri želite polepšati dan😊.  Zadnja stran kartončka je prazna. Zapolnite prazno stran z lepo mislijo. Darilo le še pošljete. Polepšajte dan izbrani osebi in lepši bo tudi vaš dan. Delimo srečo!

»Sreča je dišava,

ki je ne moreš izliti na druge,

ne da bi poškropila tudi tebe.«

(neznani avtor)