Kaj podariti najstnici?

Ko pride na vrsto izbira darila za najstnike, se je morda najlažje zateči k darilnim bonom in denarnim prispevkom. Kaj pa, če bi radi podelili še kaj drugega? Kaj bi lahko podarili odraščajoči punci, da jo razveselimo in pokažemo, da vemo, da ni več le otrok? Super darilce se lahko sestavi z naravnimi izdelki za nego.

Prikazano darilce je sestavljeno iz Eko hidrolata čajevca s priloženo pršilko in dveh čudovitih balzamov za ustnice, slovenskega proizvajalca naravne kozmetike, podjetja Biopark. Dodan je blokec s spodbudno mislijo »super si«. Vse skupaj je položeno v ročno izdelano darilno škatlico.

Najstništvo je zelo lepo pa tudi zelo težko obdobje. Mastna koža in mozoljčki… To je le del odraščanja, katerega se ne da preskočiti. Dejstvo je, da si mozoljev nihče ne želi in da so neprijetni. Hkrati se je najbolje sprijazniti, da jih ne moremo kar izbrisati iz obraza. To pa je za najstnico težko. No, prav gotovo vsaj nekoliko pomaga zdrava prehrana in pravilna nega kože. Hidrolat čajevca nam je pri tem lahko v veliko pomoč. Deluje protibakterijsko in proti vnetno. Lahko ga uporabimo za čiščenje obraza, kot tonik za obraz, dodamo ga lahko maski za obraz, vlijemo v kopel ali ga uporabimo kot deodorant.

Naravna balzama za ustnice z omamnim vonjem poskrbita za trenutke razvajanje😊

Darilcu je dodan tudi blokec z barvnimi samolepilnimi listki (da bo v knjigah in zvezkih lepo označeno, kaj se je treba še naučiti 😉). Na blokcu je zapisana preprosta spodbuda »super si«.

Najstniki niso več le otroci in odrasli ne smemo pozabiti, da je pot odraščanja težka. Najstniki potrebujejo spodbudo. Povejmo jim to! Super so, a tega se mnogokrat žal ne zavedajo.