Lepo darilo pričara nasmeh na obraz in vlije toplino v srce. Ne le, ko darilo prejmemo, veselje čutimo tudi, ko poklonimo lepo darilo.

Če ste našli mojo trgovino, ste prav gotovo oseba, ki rada obdaruje druge in želi bližnjim pokloniti nekaj posebnega, nekaj lepega, nekaj unikatnega. Včasih človek preprosto ne najde prave ideje ali mu zmanjka časa, da bi našel in sestavil lepo darilo. V veselje mi je, da vam lahko pri tem pomagam.

Spletna trgovina Lepo darilo združuje voščilnice, unikatne izdelke, naravne izdelke za nego in razvajanje ter druge ideje za darila. Med ponudbo boste našli pripravljene darilne komplete za različne priložnosti, ročno izdelane unikatne izdelke, voščilnice, torbice, darilne škatlice, drobne unikatne dodatke, odlično naravno slovensko kozmetiko, sveže praženo kavo, čaj in druge uporabne izdelke.

Veliko lepih idej za darila združenih na enem mestu.

Ustvarjanje ne pozna meja, spletna trgovina pa ima veliko omejitev.

Vseh izdelkov nikakor ne morem predstaviti in ponuditi v spletni trgovini. V trgovinic je zajet le omejen izbor izdelkov. Vedno sem dosegljiva preko e-pošte, preko katere mi lahko zaupate želje po povsem unikatnih darilih. Skupaj lahko ustvarimo darilce, ki bo prav zares razveselilo obdarjenca. PIŠITE MI 🙂 

Verjamem, da le darilo narejeno s srcem in poklonjeno iz srca, lahko dotakne se srca. To je tudi vodilo podjetja Lepo darilo – delati s srcem.

Barbara Bogataj